Commercieel medewerker binnendienst

Salaris
Vanaf € 2.850,- p/m
Uren
40 uur

Voor onze salesafdeling zijn we op zoek naar een commercieel talent. Op de afdeling werken nu vier collega’s in de buitendienst en twee in de binnendienst. In de commerciële binnendienstfunctie die wij vacant hebben, ondersteun je de buitendienst met de verkoop van onze producten. Je staat klanten en relaties te woord, je maakt afspraken en legt deze vast, je verzendt offertes en documentatie, je zorgt voor een juiste opvolging. Je hebt een sleutelrol tussen Werkvoorbereiding en de klant. Ook heb je regelmatig contact met de afdeling Service & Kwaliteit, teneinde met elkaar de klanten optimaal tevreden te houden.

Functie-eisen

De kandidaat die wij zoeken heeft een commerciële drive, affiniteit met techniek en is communicatief zeer vaardig. Daarnaast is onze nieuwe medewerker enthousiast en beschikt hij over een proactieve werkhouding, probleemoplossend vermogen, een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en een nauwkeurige en georganiseerde werkhouding. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift is vereist, Engels, Frans en/of Duits zijn een pré. Je hoeft geen ervaring te hebben in de metaal, maar technisch inzicht en interesse in onze producten wel. We zoeken iemand die zich snel (technische) zaken eigen weet te maken. De juiste kandidaat heeft minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische commerciële richting. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen!

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen op industrieterrein Gouwepark aan de A20 op de afdeling Sales. Wij bieden een uitstekende werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

Vanaf € 2.850,- per maand.
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring.

Direct solliciteren