Financieel administratief medewerker

Salaris
Vanaf € 2.750,- p/m
Uren
24 – 32 uur

Voor onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een parttime Financieel Administratief Medewerker. In deze functie ondersteun je de Controller met de uitvoerende werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het importeren, verwerken en controleren van de bankmutaties en het verwerken van memoriaalboekingen. Verder heb je contact met klanten en leveranciers m.b.t. dagelijkse administratieve werkzaamheden, beheer je de algemene financiële e-mailboxen en ondersteunen bij diverse overige financiële werkzaamheden.

Tevens kunnen administratieve werkzaamheden voor Personeelszaken aan het takenpakket toegevoegd worden, zoals het aanmaken en afsluiten van dossiers, archiveren, verwerken ziek- en hersteld meldingen en bijhouden van het verlofregistratiesysteem.

De Financiële afdeling bestaat nu uit een Controller en een collega Financieel Administratief Medewerker.

Functie-eisen

Heb jij een passie voor het werken met cijfers en ben je Pietje Precies als het gaat om administratie? De kandidaat die wij zoeken heeft MBO/ HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een diploma in een relevante richting, zoals bedrijfsadministratie, finance & control of bedrijfseconomie en/óf aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Een kritische blik en accuratesse zijn van wezenlijk belang in deze functie. Uiteraard kan de kandidaat goed met een computer overweg en is hij communicatief vaardig. Daarnaast is onze nieuwe collega enthousiast en beschikt over een proactieve werkhouding, probleemoplossend vermogen en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist, Engels, Frans en/ of Duits zijn een pré.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen op industrieterrein Gouwepark aan de A20 op de afdeling Administratie. Wij bieden een uitstekende werkplek, met een prachtig uitzicht over de A20 en de landelijke omgeving. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan

Uren

In overleg, ook afhankelijk van de wensen van de kandidaat, 24 tot 32 uur per week.
De werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur, bij parttime in overleg vast te stellen. De voorkeur gaat uit dat de nieuwe collega in ieder geval op woensdag werkt.

Salaris

Vanaf €2.750,- per maand.

Direct solliciteren