Logistiek medewerker

Salaris
Vanaf € 2.524 p/m
Uren
40 uur

Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker, die zich met name bezig zal houden met diverse voorkomende werkzaamheden in het technische onderdelen magazijn. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van inkomende goederen, waaronder het lossen van vrachtwagens, labelen, binnenboeken van goederen en het wegzetten op locatie in het magazijn. Daarnaast behoort orderpicking en het verzendklaar maken van goederen tot de kerntaken, alsmede het intern distribueren van goederen en onderdelen met behulp van de heftruck.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je enige jaren ervaring hebt in een technisch onderdelen magazijn. Je hebt gevoel voor techniek en je maakt je op dat gebied snel dingen eigen. En technische achtergrond op MBO2 niveau is passend. Verder ben je natuurlijk een uitstekende heftruckchauffeur en het zou mooi zijn als je in het bezit bent van rijbewijs BE, zodat je ook een enkele keer extern iets weg kan brengen. Het is ook belangrijk dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst. Verder is het belangrijk dat je een prettige collega bent, die van aanpakken weet en die bereid is te leren en anderen te helpen.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Productie. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van de nodige hijs- en hefmiddelen. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

Vanaf € 2.524,- per maand.
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring.

Direct solliciteren