Senior (technisch) inkoper metaalbranche

Salaris
€ 4.000,- tot € 5.500,-
Uren
40 uur
Opleiding
MBO of hoger

Metacon-Next is een toonaangevende producent en leverancier van brandwerende en inbraakwerende deuren. De deuren worden op maat gemaakt en geleverd aan onze dealers. De deuren worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld volgens de nieuwste normen en wensen vanuit de markt. Wij onderscheiden ons door het grote gecertificeerde productassortiment. En nog steeds wordt er gemotiveerd en ambitieus gewerkt aan verdere uitbreiding. Wij zijn op zoek naar een Senior Inkoper, met aantoonbare technische kennis en ervaring, bij voorkeur in de metaalbranche.

De afdeling Inkoop houdt zich bezig met het inkopen van grondstoffen, materialen, uitbesteed werk, goederen en/of diensten vanuit de voorraad- en/of orderbehoefte. De Senior Inkoper is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van het inkoopbeleid en het realiseren van de inkoopdoelstellingen. Het voeren van een proactief relatiebeheer ten opzichte van alle betrokken partijen. Communicatie en contacten met leveranciers over prijsafspraken, kwaliteit, leveringsvoorwaarden en kortingen. Intern adviseren en meedenken met collega’s over in te kopen goederen. Volgen van de markt m.b.t. ontwikkelingen op technisch, organisatorisch en juridisch gebied inzake inkoop, volgen ontwikkelingen beschikbaarheid van de materialen/leveranciers en toekomstige toepassingsgebieden. Verantwoordelijk voor een optimale voorraad, omloopsnelheid en periodieke voorraadtellingen, inclusief de verwerking van de balanstellingen.

Op de afdeling Inkoop werkt tevens een Inkoper, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse bestellingen. De Senior Inkoper stuurt de Inkoper aan.

Functie-eisen

Voor de functie is het belangrijk dat je:

  • Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau hebt;
  • Een relevenate opleiding hebt in een commerciele of economische richting;
  • Aantoonbare ervaring met techniek (metaal, bevestigingsmiddelen;
  • In het bezit van of bereid te behalen NEVI 1:
  • De Nederlandse taal goed beheerst, de Engelse taal is een pré;
  • Ervaring hebt in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de metaalbranche;
  • Minimaal drie jaar werkervaring binnen het vakgebied.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Inkoop. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

€ 4.000,- tot € 5.500,-
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring van de medewerker.

Direct solliciteren