Senior werkvoorbereider

Salaris
Vanaf € 4.000,- p/m
Uren
40 uur

Voor onze afdeling Werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een proactieve, gedreven en ervaren Senior Werkvoorbereider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de optimale uitwerking en planning van verkooporders ten behoeve van de productie. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe producten en wijzigingen in verbeterde producten. Je coördineert en controleert het werk binnen de afdeling, rekening houdend met de deskundigheid en werkdruk.

Tevens beschik je over een behoorlijke dosis technisch inzicht, waarbij je instaat bent de specificaties en productiemethoden van het bedrijf je snel eigen te maken. In deze rol kun je, in samenwerking met de afdeling R&D, ook goede technische ondersteuning geven aan de afdeling Sales voor speciale wensen en/of engineeringsprojecten.

De afdeling Werkvoorbereiding is de spil van het bedrijf. Veel andere processen zijn afhankelijk van een nauwkeurige en correctie werkvoorbereiding, zoals Inkoop, Productie en Logistiek. In deze rol is het aan jou de uitdaging aan te gaan alle processen zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Je hebt in deze functie dus veel contact met collega’s van andere afdelingen. Je monitort de operationele processen en je komt verbetervoorstellen, die je ook uit kunt werken en implementeren.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je, met je ervaring en senioriteit, kwaliteit en professionaliteit kunt bewerkstelligen. Je hebt de kennis en ervaring om SMART te kunnen werken. Daarnaast is technisch inzicht van essentieel belang, bij voorkeur in de metaalbranche of aanverwant, en ook vragen we een aantal jaren leidinggevende ervaring. Een opleiding op HBO niveau, richting bedrijfskunde of supply chain lijkt het meest passend. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, goed beheerst.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Werkvoorbereiding. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en  mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

Vanaf € 4.000,- per maand.
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring.

Direct solliciteren