Senior inkoper

Salaris
Max. € 4.500 p/m
Uren
40 uur

Metacon-Next is een toonaangevende producent en leverancier van brandwerende en inbraakwerende deuren. De deuren worden op maat gemaakt en geleverd aan onze dealers. De deuren worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld volgens de nieuwste normen en wensen vanuit de markt. Wij onderscheiden ons door het enorm grote gecertificeerde productassortiment. En nog steeds wordt er gemotiveerd en ambitieus gewerkt aan verdere uitbreiding. Voor onze locatie in Moordrecht zijn wij op zoek naar een Senior Inkoper m/v.

Als Senior Inkoper ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces, waarbij de prioriteit ligt bij het tijdig inkopen van grondstoffen, materialen, uitbesteed werk, goederen en diensten vanuit de voorraad- of orderbehoefte. Daarnaast houdt de Senior Inkoper zich bezig met het opstellen, uitvoeren en bewaken van het inkoopbeleid. De Senior Inkoper onderhoudt contacten met leveranciers over prijsafspraken, kwaliteit en voorwaarden en hij houdt alles bij in het ERP systeem.

Functie-eisen

Voor de functie is het belangrijk dat je:

  • Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau hebt;
  • Een relevante opleiding hebt richting technisch/commercieel. In bezit bent van of bereid bent te halen NEVI 1 is een pré.
  • De Nederlandse taal goed beheerst, de Engelse taal is een pré;
  • Ervaring hebt in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de metaalbranche;
  • Sterke affiniteit hebt met techniek;
  • Goed kunt samenwerken in een team, maar je ook uitstekend zelfstandig aan de slag kunt.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Inkoop, waar je samen met een collega Inkoper werkt. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

Max. € 4.500 p/m
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring van de medewerker.

Direct solliciteren