Productielocatie Moordrecht

Welkom bij Metacon-Next

Metacon-Next is een toonaangevende producent en leverancier van brandwerende en inbraakwerende deuren. Verdeeld over twee productielocaties in Nederland (Moordrecht en Emmeloord) worden de deuren op maat gemaakt en geleverd aan onze dealers. De deuren worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld volgens de nieuwste normen en wensen vanuit de markt. Wij onderscheiden ons door het enorm grote gecertificeerde productassortiment. En nog steeds wordt er gemotiveerd en ambitieus gewerkt aan verdere uitbreiding.

Het pand in Moordrecht is de hoofdvestiging, een modern pand gelegen aan de A20. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, zowel op kantoor als in de werkplaats. Er is een goede inval van daglicht en de kantoorwerkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In het bedrijfsrestaurant kun je behalve voor een lekkere lunch of snack ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing.

Productielocatie Moordrecht
Productielocatie Moordrecht

Bij Metacon-Next werken in totaal ruim 70 mannen en vrouwen, waarvan iets meer dan de helft in de werkplaats. De andere medewerkers werken veelal op een afdeling op kantoor, waaronder: inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, R&D, administratie of service & kwaliteit.

Open sollicitatie bij Metacon-Next

Vul onderstaand formulier in om een open sollicitatie te sturen.

  1900
  Opgericht in
  70
  Meer dan … medewerkers
  1
  Vestigingen in NL
  12.000
  m2 productie

  Teamspirit

  Wereldwijd actief

  Vestiging Moordrecht

  brandwerende rolscherm type RGT-EW-60-Compact

  Eigen R&D afdeling

  Internationaal

  Magazijn

  Kantine

  Vestiging Emmeloord

  Kantbanken

  Het verhaal van onze medewerkers

  Vacatures

  Hieronder vindt u de vacatures bij Metacon-Next die nu openstaan. Staat jouw droombaan er niet tussen? Doe dan een open sollicitatie!