Het verhaal van

Jacco

Logistiek medewerker

Wat houdt jouw werk bij Metacon-Next in?

In het team waar ik werk zorgen we ervoor dat de eindproducten goed en netjes verpakt worden en we controleren of alles compleet is en of de kwaliteit van het product in orde is. Voor we het pakket dichtmaken, maken we foto’s met een tablet, die bij de betreffende order bewaard worden. Daarnaast ondersteun ik de logistieke medewerkers in het magazijn, door de productieteams van de juiste materialen te voorzien. Inkomende goederen worden door ons binnengeboekt in het systeem en op locatie gezet.

Dat klinkt als een verantwoordelijke taak?

Ja, dat is het ook wel. Zeker bij het inpakken zijn wij het laatste station voor de kwaliteitscontrole. Als er iets niet in orde is, moet je erachter aan, want het kan dan eventueel nog hersteld, aangepast of aangevuld worden.

Wat maakt dat je het naar je zin hebt bij Metacon-Next?

Ik heb leuke collega’s, ik vind dat ik een prima salaris krijg en alles is gewoon goed geregeld. Je krijgt altijd je salaris op tijd betaald, er zijn veel vrije dagen, die je voor het grootste deel zelf flexibel in kunt vullen en er worden veel activiteiten buiten het werk om georganiseerd.

Waarom ben je bij Metacon-Next gaan werken?

Via via ben ik hier terecht gekomen op een moment in mijn leven dat ik op zoek was naar iets anders. Ik was blij dat ik hier kon gaan werken en ik heb daar geen moment spijt van gehad. Metacon-Next is een goede werkgever.

Enthousiast geworden?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!