Het verhaal van

Rick

Logistiek medewerker

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?

Van alles: het controleren, binnenboeken en op locatie zetten van binnenkomende goederen en ik zorg dat uitgaande goederen op de juiste wijze de deur uitgaan. Ik ben verantwoordelijk voor het voorraadbeheer in het magazijn. Uiteraard hoort orderpicken er bij, zodat we de productieafdelingen kunnen bevoorraden. En ik houd me bezig met het keuren van goederen. Ook helpen we de andere logistieke medewerkers met laden en lossen als dat nodig is.

Doe je dat alleen?

Nee, we zijn op de afdeling logistiek met 8 man, maar in het magazijn werken we met zijn drietjes. Iedereen heeft zo zijn eigen taken, maar we kunnen elkaar altijd ondersteunen bij drukte, of elkaar vervangen bij afwezigheid.

Wat zijn de uitdagingen?

Er zijn nog genoeg dingen te verbeteren en dat proberen we met elkaar op te pakken, maar soms is dat lastig, omdat de dagelijkse werkzaamheden ook gewoon door moeten gaan. De afgelopen maanden is er een project geweest waarbij er intern stage wordt gelopen, zodat afdelingen elkaar wellicht kunnen helpen met verbeteringen bedenken. Dat was een gezellige middag met de dames van de administratie!

Kun je de sfeer en je band met je collega’s omschrijven?

De sfeer onderling is goed, ook na werktijd spreek ik soms af met collega’s. Dat zijn ook collega’s uit productie, die zie en spreek ik ook dagelijks.

Enthousiast geworden?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!