Het verhaal van

Quinten

Teamleider / productiemedewerker

Hoe ben je bij Metacon-Next terecht gekomen?

Voor de opleiding monteur mechatronica zocht ik een stageplek, die ik hier gemakkelijk kon vinden bij het bedrijf van mijn familie. Ik ben doorgestroomd naar zelfstandig Productiemedewerker en uiteindelijk naar Teamleider.

Teamleider bij Metacon-Next, wat houdt dat in?

Dat wil zeggen dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor mijn teamgenoten en voor onze productieleider. Ik regel wie wat gaat doen door de werkbonnen te verdelen, en als we iets niet op tijd af krijgen of ik meer handen nodig heb, dan overleg ik daarover met de andere teamleiders of met de productieleider. Ook werk ik zelf gewoon mee op de vloer.

Waar houd je je nog meer mee bezig?

Ik maak deel uit van het BHV-team, dus dat betekent vergaderen, oefeningen regelen en elk jaar volgen we met dit team een herhalingstraining. Gelukkig komt het in de praktijk niet veel voor dat we opgeroepen worden. Verder houd ik me bezig met het regelen van de wekelijkse vrijdagmiddagborrel regelen en ik help bij organiseren van diverse bedrijfsactiviteiten.

Wat voor bedrijfsactiviteiten zijn dat dan precies?

Voor de zomervakantie wordt er altijd een bedrijfsfeest georganiseerd, voor de kerstvakantie hebben we een uitgebreide kerstborrel, met een activiteit en eten. En met Pasen hebben we bijvoorbeeld een keer een paasbrunch of een pubquiz geregeld. We proberen elk jaar weer creatief te zijn, zodat het steeds een beetje een verrassing is wat we gaan doen.

Welke ambities heb je?

Ik ben nog jong en ik weet nog niet hoe mijn verdere carrière eruit zal gaan zien. Ik zie nog veel uitdaging in het verder ontwikkelen van mijn persoonlijke vaardigheden, waaronder leidinggeven. Ik kan via Metacon-Next cursussen volgen en ik heb er ook al meerdere gedaan, daar leer ik altijd veel van, maar het heeft ook tijd nodig om wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen.

Enthousiast geworden?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!