Teamleider productie

Salaris
Vanaf € 2.612 p/m
Uren
40 uur

In onze fabriek in Moordrecht werken momenteel ca. 40 productiemedewerkers, verdeeld over 7 teams, die zich dagelijks bezighouden met het vervaardigen van onze deuren aan de hand van productiebonnen en technische tekeningen. Elk team heeft een Teamleider, die meewerkt met de productiewerkzaamheden in het betreffende team en daarnaast verantwoordelijk is voor het verdelen en controleren van de werkzaamheden van het team en het geven van uitleg en instructies. De Teamleider is de schakel tussen de Productiemedewerkers en de Productieleiding, hij is het eerste aanspreekpunt bij technisch inhoudelijke en praktisch uitvoerende vragen. Verder denkt de Teamleider mee in oplossingen/verbeteringen met betrekking tot de werkwijze, procedures en processen (LEAN, 5S). En uiteraard houdt de Teamleider op de veiligheid, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van het werk in het eigen team.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je graag met je handen werkt, dat je technisch geschoold bent en dat je de Nederlandse taal spreekt en kunt lezen. Omdat het een coördinerende rol betreft, is het ook belangrijk dat je enige ervaring hebt met het leidinggeven of het aansturen van een (productie)team, bij voorkeur in de metaal. Verder is het belangrijk dat je een prettige collega bent, die van aanpakken weet en die anderen weet te motiveren het beste uit het werk te halen.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Productie. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van de nodige hijs- en hefmiddelen. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

Vanaf € 2.612,- per maand.
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring.

Direct solliciteren