Service coördinator

Salaris
Vanaf € 3.000,-
Uren
40 uur

Voor onze afdeling Service & Kwaliteit zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke, zelfstandige, creatieve en nauwkeurige Service Coördinator met aantoonbare technische affiniteit in de metaalbranche en/of in de elektrotechniek. In deze functie houd jij je bezig met het systematisch afhandelen van klachten. Dagelijkse bezigheden zijn het aannemen van de meldingen per telefoon of e-mail en het registreren hiervan. Vervolgens geef je pro-actief opvolging aan de melding, je prioriteert en je zet acties uit naar betrokken afdeling(en) of een externe partij. Je coördineert de uitgezette acties en je zorgt voor een tijdige en volledige terugkoppeling aan de klant. Voor elke oplossing denk je mee over consequenties qua kosten en haalbaarheid.

Je hebt in deze functie veel contact met collega’s van andere afdelingen en je bent ook regelmatig in de fabriek te vinden, waar je spullen verzamelt en laat versturen of onderdelen laat maken in overleg met de Productieleider.

Functie-eisen

In deze functie is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, dat je initiatief neemt en actief op zoek gaat naar een goede oplossing, teneinde de tevredenheid van de klant te waarborgen. Verder is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en je je zaken snel eigen kunt maken. Je bent bereid cursussen te volgen en/of intern op onderzoek uit te gaan om informtaie te verzamelen. Verder ben je creatief in het bedenken van (structurele) oplossingen en weet je dit ook te regelen, door de juiste mensen en middelen in te zetten. Uiteraard is het belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift en dat je op een nette en zakelijke manier klanten te woord kunt staan, ook schriftelijk. Aangezien wij een internationaal georienteerd bedrijf zijn, is het zeer wenselijk dat je je ook in de Engelse taal goed kunt uitdrukken, in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal zijn een pré. Voor deze functie zoeken we iemand die enige jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een technisch (metaal/elektro) bedrijf, in een (commerciële) functie met veelvuldig klantencontact.

Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Service & Kwaliteit. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine kun je naast het nuttigen van de lunch ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal met je collega’s en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Uren

40 uur
De werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Salaris

Vanaf € 3.000,-
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring van de medewerker.

Direct solliciteren